Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii (aceste prevederi se pot modifica fara vreo notificare):

www.alex-gym.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin leagaturi de pe acest site, detinatorii acestora fiind raspunzatori pentru ele.

In cazul in care pretul unui produs este gresit pe site, iar produsul nu a fost expediat, ne rezervam dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si vom anunta clientul despre eroarea aparuta.

Comanda minima este de 100 RON, ne rezervam dreptul de a anula comenzile sub aceasta suma.

Informaţiile oferite de ww.alex-gym.ro au un scop orientativ si nu isi propun să inlocuiasca sfatului medicului sau prospectele produselor prezentate. Nu utilizati datele de pe acest site pentru a diagnostica, trata vreo problemă de sănatate sau ca prescripţie pentru orice medicament sau tratament medical. Cereti sfatul medicului inainte de a incepe orice program de antrenament, suplimentaţie sau nutriţie, inainte de a lua orice fel de medicament sau supliment sau dacă suspectaţi ca aveti o problema de sănatate. Folosiţi produsele in conformitate cu ce scrie pe prospect si nu depasiti doza recomandata. Dacă observaţi probleme de sănatate consultaţi cat mai repede un medic. Suplimentele nutritive se folosesc in funcţie de datele personale (varsta, sex, greutate, tip somatic...), alimentaţia curenta, obiective etc. si nu la intamplare sau din auzite. Fiecare persoana este unica si de aceea este recomandat să vă documentaţi temeinic sau să cereţi sfatul unui instructor, antrenor sau nutriţionist cu experienta inainte de a stabili un plan de suplimentaţie.

 

Toate preturile sunt finale ANPC realizare magazin online